Nekaj besed o kongresu
Vse od leta 1908 so bili svetovni cestni kongresi v okviru Svetovnega cestnega združenja WRA-PIARC najbolj prestižni mednarodni dogodki za strokovnjake s področja cest in prometa.

Tokratni, 26. kongres bo potekal od 6. do 10. oktobra 2019 v Abu Dhabiju v Združenih arabskih emiratih. Kot običajno bodo na njem predstavljene najnovejše raziskave in primeri dobrih praks, organizirane bodo razprave o tehnološkem napredku, organizatorji pa bodo posebej poskušali vzpodbujati čim večjo izmenjavo informacij in izkušenj med udeleženci. Dosedanji kongresi so običajno privabili okrog 3.000 udeležencev iz celega sveta, tako iz vladnih služb, zasebnih podjetij, kot tudi iz mednarodnih organizacij. Na kongresu bodo predvidoma pokrite zelo raznolike teme od upravljanja in financiranja, mobilnosti, prometne varnosti, infrastrukture, klimatskih sprememb, okolja in trajnostnega transporta.

Novice o kongresu

21/01/2019/ Odprta registracija za kongres!
Obveščamo člane, da je od novega leta dalje odprta in mogoča spletna registracija za kongres. Rok za zgodnjo prijavo je 31. marec 2019, oziroma za potrjene avtorje prispevkov 1. junij 2019. Za registracijo do roka veljajo znižane cene. Registrirate se lahko tukaj ali pa preko uradne spletne strani kongresa.

07/08/2018 Povabilo avtorjem prispevkov za kongres
Organizatorji sporočajo vsem zainteresiranim, da so prijave za prispevke na kongresu odprte. Rok za oddajo osnutkov prispevkov je 15. september 2018. Več informacij o oddaji prispevkov in ostalem si lahko preberete na spletni strani za avtorje.

Abu Dhabi 2019

Več informacij o kongresu

Na voljo so vam gradiva in povezave za dodatne informacije.

Povezava na registracijo za udeležbo
Registracija Abu Dhabi 2019

Spletna stran kongresa
XXVIth World Road Congress Abu Dhabi 2019

Program kongresa
Okvirni program Abu Dhabi 2019

Categories: